Bemanning

Våra många år i branschen gör att vi förstår bemanning lika väl som rekrytering. Vi vet hur viktigt det är att få rätt person till rätt tjänst och vi förstår också vikten av tryggheten runt att hyra in personal. Därför tillsätter vi konsulter uteslutande utifrån era kompetenskrav.
Vår urvalsmetod bidrar till höjd kompetens på företaget likaväl som det bidrar till en mångfasetterad och mångkulturell arbetsplats. Två faktorer som blir alltmer viktiga i dagens affärsklimat.

Revisionsbranchen står inför stora utmaningar gällande bemanning kring högsäsong men vi har utarbetat en strategi för hur vi ska locka till oss revisorer på alla kompetensnivåer. Det finns ett stort behov på rörlighet bland dagens revisorer där erfarenhet av olika typer av revisionsuppdrag efterfrågas. Med rätt coaching och konkurrenskraftig ersättning ger vi framtidens revisorer tryggheten att tänka outside the box.

Enkelt, effektivt och med hög kvalitét

Hos oss på Flexibla Ekonomi får du hjälp med hela bemanningsprocessen, från att annonsera till urvalsprocessen, headhunta, intervjua, tills dess att tjänsten är tillsatt. Vi följer givetvis upp alla våra uthyrningar löpande under pågående uppdrag och håller oss med väl dedikerade konsultchefer.

Anpassningsbar bemanning

Med allt från större till växande bolag i vårt kundregister är vi vana att anpassa oss efter olika behov.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Namn*
Företag
Tele
Mobil
Epost*
Ämne*
Ditt meddelande*

KONTAKTA OSS

Flexibla Ekonomi

08-580 003 04, info@flexibla.se

FÖLJ OSS